UKRUDTSBEKÆMPELSE

BLIV FRI FOR UKRUDT - EFFEKTIVT, MILJØVENLIGT OG UDEN BESVÆR

Ukrudtsbekæmpelse med damp

Har du ukrudt mellem dine fliser, i din plæne eller andet steds på din grund, så bekæmper vi planterne for dig med en yderst effektiv behandling, helt uden brug af gift eller gasbrænding.

Vi kommer ud til det aftalte område og bekæmper ukrudten. Du behøver ikke engang, at være hjemme. Der betales  for 3 behandlinger, og hvis behovet er der, så er det kun 10,- pr. m2 pr. behandling.

Der er også mulighed for at betale for en hel sæson, dette er dog en del dyrere men gør at du i en hel sæson ikke selv skal røre en finger.
Sæsonbetaling for vedligeholdelsesplan aftales nærmere. 

Sådan virker det

Vi damper  ukrudtet væk med en temperatur på mellem 98-105°C varmt vand – helt uden brug af tilsætningsstoffer, bare rent vand og intet andet.

I modsætning til gas afbrænding, virker damp­ning op til 3 gange så effektivt. Inden for kort tid vil man opleve, at ukrudtet falder sammen, og inden for en uges tid visner det og er lige til at fjerne. Det vigtigeste er at ukrudtet udsultes, som betyder at ukrudtet skal have gentagne behandlinger, og bladene skal visne helt væk efter hver behandling. Således vil rødderne i ukrudtet miste sin energi, som er nødvendige for genvækst.

Bevæg slideren på billedet, og se før og efter billeder fra vores effektive ukrudtsbekæmpelse.

Hvad koster det?


20.- pr. m2.

Areal

Hvor stort areal?

Der skal som minimum altid bestilles ukrudtsbekæmpelse til et areal på 50 m2.

Der er ingen grænse for hvor stort arealet må være, og med rigeligt væske i bagagen kan vi komme vidt omkring. Hvis der er områder som ikke er mulige at tage grundet f.eks. vigtige planter m.m. så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Hvor kører i hen?

I øjeblikket dækker vi hele Nordsjælland. Har du behov for vores ydelser uden for dette område kan dette aftales nærmere. Der kan komme kørselstillæg. Dette vil aftales nærmere ved bestilling.

Hvornår skal du have bekæmpet dit ukrudt?

Kontakt os

Adresse

Sitkabakken 4, 3390 Hundested

Ring til os

+45 51 93 96 65

E-mail

kontakt@ukrudten.dk

+
PROJEKTER
+
KILOMETER KØRT
+ M2
UKRUDT BEKÆMPET

Indhent tilbud

Fortæl os lidt om dit projekt, og så får du et uforpligtende tilbud sendt retur på enten ukrudtsbekæmpelse, fliserens eller tyggegummirens. 

+45 51 93 96 65

kontakt@ukrudten.dk

Modtag alle vores gode tilbud

Nyhedsbrev