UKRUDTSBEKÆMPELSE

BLIV FRI FOR UKRUDT - EFFEKTIVT, MILJØVENLIGT OG UDEN BESVÆR

Bekæmp ukrudt

Har du ukrudt mellem dine fliser, i din plæne eller andet steds på din grund, så bekæmper vi planterne for dig med en yderst effektiv behandling, helt uden brug af gift eller gasbrænding.

Vi kommer ud til det aftalte område og bekæmper ukrudten. Du behøver ikke engang, at være hjemme. Der betales kun for den ene behandling, men hvis behovet er der, så tilser det aftalte areal ca. en måned efter uden beregning. 

Holdbarhed: Efter en del undersøgelser, så har de fleste test vist en holdbarhed på helt op til 24 måneder.

Sådan virker det

 Den væske vi bruger er et rent biologisk rengøringsmiddel til fjernelse af algevækst og ukrudt fra fortove, fliser, ornamental sten, træ hegn og andre hårde overflader. Væsken indeholder ikke nogen skadelige giftige kemikalier og er fuldstændig biologisk nedbrydeligt.

Bevæg slideren på billedet, og se før og efter billeder fra vores effektive ukrudtsfjernelse (børstemaskine behandling)

Hvad koster det?


20.- pr. m2.

Areal

Hvor stort areal?

Der skal som minimum altid bestilles ukrudtsbekæmpelse til et areal på 50 m2.

Der er ingen grænse for hvor stort arealet må være, og med rigeligt væske i bagagen kan vi komme vidt omkring. Hvis der er områder som ikke er mulige at tage grundet f.eks. vigtige planter m.m. så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Hvor kører i hen?

I øjeblikket dækker vi hele Nordsjælland. Har du behov for vores ydelser uden for dette område kan dette aftales nærmere. Der kan komme kørselstillæg. Dette vil aftales nærmere ved bestilling.

Hvornår skal du have bekæmpet dit ukrudt?

Kontakt os

Adresse

Sitkabakken 4, 3390 Hundested

Ring til os

+45 51 93 96 65

E-mail

kontakt@ukrudten.dk

+
PROJEKTER
+
KILOMETER KØRT
+ M2
UKRUDT BEKÆMPET

Indhent tilbud

Fortæl os lidt om dit projekt, og så får du et uforpligtende tilbud sendt retur på enten ukrudtsbekæmpelse, fliserens eller tyggegummirens. 

+45 51 93 96 65

kontakt@ukrudten.dk

Modtag alle vores gode tilbud

Nyhedsbrev